Загрузка...
Загрузка...

У прокурорів немає доказів: для свободи Саакашвілі залишився один крок


Прихильників затриманого лідера партії «Рух Нових сил» Міхеїла Саакашвілі екстрено звуть до Печерського суду

Передает:politeka
За інформацією прес-служби «РНС», фейкова справа вже починає розсипатися.

«Прокурори не змогли пред’явити жодного доказу проти Саакашвілі, тому що він нібито постійно міняв машини і залишав телефони. Це так “ускладнило” слідство, що доказів немає», – йдеться в повідомленні партії.

У зв’язку з цим, прихильників закликають о 18 годині підходити до Печерського суду: «Сьогодні важливо протриматися до 22:00. Це реально історичний день! Ваша підтримка важлива як ніколи ».

«Я оголосив голодування. Я показав, як можуть жити президенти, і я покажу їм, як будуть вмирати президенти, якщо потрібно для справи. Але в будь-якому випадку, це смішно і соромно, що процес, який викликає інтерес у всьому світі, вони вирішили, що потрібно провести в залі розміром десять квадратних метрів», – прокоментував із залу судових засідань сам Саакашвілі.

Він також упевнений, що «прорветься» і без сутичок.

Як повідомлялося раніше, народний депутат Мустафа Найєм назвав суд над Саакашвілі лакмусовим папірцем всієї правоохоронної і судової системи країни: «Під час подібних процесів, де зачіпаються політичні інтереси і репутація перших осіб, виявляються всі інстинкти системи. Починаючи від спокуси фальсифікувати докази і матеріали справи, закінчуючи порушеннями прав всіх учасників процесу».