Загрузка...
Загрузка...

Плакала, що не хоче до школи, але мама змусила: знайдено тіло зниклої дівчинки


Правоохоронці знайшли тіло дівчинки, яку розшукували в Кропивницькому з 8 грудня

Передает:tochkazoru
Про це повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

За офіційною інформацією, 12-річна Катерина Добродій пішла 8 числа до школи, а додому так і не повернулася.

«На території населеного пункту на виїзді з міста Кропивницького працівники поліції знайшли тіло дівчинки, яка перебувала в розшуку», – відзначають сьогодні в поліції.

Копи також повідомили, що дівчинці допомогли померти – під час огляду тіла судово-медичні експерти виявили тілесні ушкодження.

У зв’язку з цим поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом умисного вбивства (ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Трагедію журналістам вже прокоментувала бабуся загиблої Катерини. За її словами, в день зникнення мама практично виставила дитину до школи.

“Вона у мами так просила: мама, можна я в школу не піду, будь ласка! Але мама така у них сувора, каже: я дала їй 20 гривень на дорогу і просто її виштовхала, змусила йти в школу. І все, дитина пішла – і більше ніяк”, – розповіла бабуся Надія Гордова.

Місцеві журналісти також повідомляли, що рідні забили на сполох, коли дівчинка не прийшла до репетитора англійської, але потім з’ясувалося, що і в школі її не було. Її розшукували родичі, правоохоронці, військові та волонтери.

Як повідомлялося раніше, в Києві оголосили в розшук жінку, яка збила підлітка і втекла.