Загрузка...
Загрузка...

«Пивна видимість» Андрія Мацоли: як пивовар для росіян працює


Мультимільйонер Андрій Мацола останні роки є медійною особою. Окрім того, що він є власником «Першої приватної броварні» пан Андрій у співучасті із телеканалом 1+1 презентував у 2015 році проект «Моя країна».

Передает:korupciya
Мацола усіляко підтримує й інші починання й показує свою патріотичність.

Однак, як Мацола став магнатом і чи тільки у пиві тут справа.?

Андрій Мацола створив «ППБ» ще у далекому 2004. Сьогодні ж підприємство — у лідерах українського пивоваріння і є партнером Європейського банку реконструкції та розвитку.

У той час, як ростуть акцизи і вартість алкоголю по всій країні, виросли і об’ємні показники ППБ. В грошовому еквіваленті це 43 відсотки з 2015 року. Як пану Андрію вдається йти не в мінус, а в плюс.?

Допоміжним у цій справі є російський ринок. Ба більше, частину акцій ППБ було продано московським виробникам, у тому числі Євгену Кашперу і Олександру Ліфшицу — бізнесменам і екс-власникам "Пивоварів Івана Таранова".

Мережу в Росії Мацола буде розширювати. Про це він розповідає ЗМІ «агресивної» сусідки. При цьому, ще 2013 бізнесмен запевняв, що не збирається бути «рабом грошей». Проте із продажів ППБ у Росії ті ж самі гроші йдуть у руки російських олігархів, а ті, своєю чергою, спонсорують війну з Україною.

Звісно, що усі звинувачення проти себе пан Андрій відкидає. В Росії розливають пиво із ліцензією ППБ і це звичайна справа — виправдовується Мацола. Чи правий він чи ні — вирішувати вам.

За інформацією із проекту «Зрада».

Додамо, що у Андрія є брат депутат — Роман. Він — член "БПП" із 2014 року. Алкогольний бізнес у Мацол — сімейний. В ділі ще і мама — Марія.