Загрузка...
Загрузка...

Ще один красивий пєндєль Луценку і Порошенку від Ситника і Холодницького


Ще один красивий пєндєль Луценку і Порошенку від Ситника і Холодницького

Люблю джаз, коли його грають професійно 😊

Мабуть мало хто пропустив повз вуха заяву Генпрокурора Юрія Луценка та керівників БПП, що Артем Ситник і Назар Холодницький мають негайно явитись перед його ясні очі і постати у парламенті аби розібратись у ситуації з НАБУ.

Передает:.tochkazoru Однак як Артем Ситник, так і Назар Холодницький, схоже, прослухали, або проігнорували цей грімголосний наказ боса та спокійнісінько продовжують свій візит до США. І правильно роблять! 🙂

Бо приміром, керівник НАБУ Артем Ситник 6–7 грудня має низку запланованих зустрічей з колегами з ФБР та високопосадовцями США.

«В мене на середу та четвер заздалегідь заплановані дуже важливі зустрічі з керівництвом низки правоохоронних та державних органів США. Серед них – керівництво ФБР, Державного департаменту, матиму зустріч з керівником Світового банку. Тому виконувати спонтанні забаганки генпрокурора наміру не маю, але, звісно, буду дивитись по ситуації і при необхідності буду робити все, щоб скоріше повернутись в Україну», – повідомив Артем Ситник.

В свою чергу Назар Холодницький повідомив, що перебуватиме у США до 12 грудня.

«Відрядження заплановано до 12 грудня, бо на ці дати організована низка зустрічей. Я не можу просто взяти і повідомити колегам з ФБР, Державного департаменту, сенаторам та конгресменам, що зустрічі переносяться або скасовуються, оскільки у них також є графік. Ці зустрічі готувались місяцями, їхнє скасування було б шкідливим для антикорупційних органів України та держави в цілому», – сказав Назар Холодницький.

Хлопці! Ви – молодці! За вами стежить уся Україна!😊