Загрузка...
Загрузка...

Вибух автобуса у Львові: Польща висунула гучні звинувачення


Польські дипломати відреагували на інцидент зі своїми громадянами

Передает:snninfo
У Польщі виступили з жорсткою заявою після інциденту з туристичним автобусом з польською реєстрацією в Львівській області.

Звернення опубліковане на офіційному сайті МЗС Польщі. У Варшаві назвали підрив автобуса "черговим антипольських інцидентом на території України".

"Міністерство закордонних справ Республіки Польща підтверджує, що в ніч на 10 грудня цього року у Львові пошкоджено польський автобус в результаті підриву вибухівки, і з занепокоєнням відзначає черговий антипольський інцидент на території України", - наголошується в документі.

Польські дипломати розповіли, що в салоні автобуса їхало 23 громадянина Польщі. Серед пасажирів були також місцеві чиновники. На щастя на момент вибуху в всередині автобуса не було людей.

"Влада України з'ясовує обставини інциденту. Місцева міліція і прокурори здійснюють слідчу діяльність. Організатор поїздки вжив заходів для повернення учасників поїздки в країну. Вони повертаються до Польщі в компанії консула у Львові", - пояснили представники МЗС Польщі.

Як можуть змінитися відносини Польщі та України після призначення Моравецкій прем'єром