Загрузка...
Загрузка...

Історія із Савченко перенесла у реальність «кухонні розмови» про вибухи, – журналіст

До моменту появи в ефірі інформації про підготовку держперевороту заяви про ліквідацію представників влади були у в основному в соціальних мережах. Проте історія з Савченко та Рубаном перенесла ці »кухонні розмови» в реальне життя. Ця тема визріла через абсолютну девальвацію системи державної влади.
Передает:https://zik.ua/


Про це в ефірі проекту «Спецпроект з Наташею Влащенко» на телеканалі ZIK заявив журналіст-розслідувач Олександр Дубінський.

«До моменту появи в ефірі Савченко і Луценка з історією про переворот коментарі про те, що потрібно стріляти, вбивати і вішати людей, які знаходяться у владі були у нас в основному в соціальних мережах. А ця історія перенесла ці »кухонні розмови» в реальне життя. Це концентрований сплеск теми силового захоплення влади», – зауважив журналіст.

Пан Дубінський вважає, що тема силового захоплення влади визріла через абсолютну девальвацію системи державної влади. І щоб щось змінити іншого варіанту, ніж навіть шляхом терористичного акту не проглядатися.

«Всі гілки влади повністю дискредитовані, вони не працюють для простого громадянина. Ти виходиш на вулицю і розумієш, що ніщо не працює і тому розуміння, що ніщо не працює говорить про те, як це змінити. Розуміння як це змінити окрім як силовим шляхом у людей в голові нема», – переконаний Дубінський.