Загрузка...
Загрузка...

“Відчувають проблеми, в тому числі і …”: У партії Саакашвілі почалися труднощі

Висланий з України лідер "Руху Нових сил" Міхеїл Саакашвілі не повернеться в країну до найближчих виборів, а його партія відчуває проблеми, в тому числі і кадрового характеру.
Передает:https://korupciya.com/


У політсилі не можуть знайти повноцінного лідера-оратора, який би зміг об'єднати людей, пише "Апостроф", посилаючись на власні джерела, передає Корупція.Інфо

"Зараз в партії немає лідера, здатного замінити Саакашвілі, поки той за кордоном, хто б зміг так само запалити натовп і прихильників. Є ряд політиків, які претендують на цю роль, але їх авторитет всередині політсили просто не визнають", – заявив один з співрозмовників видання, знайомих з ситуацією.

Незважаючи на те, що самі представники "Руху нових сил" не визнають, що у них проблеми, непублічно їх прихильники і партнери говорять про сум'ятті в рядах партії.

"Звичайно, продемократичні табори будуть підтримувати один одного, але якихось конкретних планів ще немає. До виборів, президентських і парламентських, Міхо точно не повернеться, а навіть якщо і спробує, влада його викине. Тому можна сказати, що Банкова домоглася свого" , – зазначив один з нардепів.

У політсилі також наполягають на необхідності об'єднання демократичних сил перед майбутніми виборами. При цьому якщо вдасться домовитися про єдиного кандидата від умовно проєвропейською опозиції, то в разі його перемоги на виборах Саакашвілі, за даними джерел, хотів би зайняти пост прем'єр-міністра України.