Загрузка...
Загрузка...

В "Л/ДНР" хаос: бойовики вбивають своїх же, а танкісти взагалі згоріли живцем



Бойовики за останні дні втратили кілька "вояків" у вигляді небойових втрат – в підрозділах невизнаних республік продовжує панувати хаос і беззаконня. Про це написав у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (позивний "Штірліц").
Передает:ukr.segodnya.ua
Він повідомив, що "бригада 200" продовжує поповнюватися "воїнами Л/ДНР", іноді навіть без допомоги українських військових.

"Останні дні в підрозділах "7 ОМСБр" небойові втрати становили 5 окупантів. До славетної "бригади" нещодавно додалися 3 танкісти, які згоріли живцем, 1 бойовик, якого вбили братушани, а комбат із санінструктором приховав убивство. І ось чергове повідомлення про загибель 2 терористів в результаті порушення заходів безпеки. Мабуть, всім підрозділам "Дирляндії" потрібно взяти за приклад "передовий досвід" "7 ОМСБр" і вдосконалюватися в даномунапрямку. А ми, як завжди, додамо до свого списку п’ятьох демобілізованих Небратів", – написав" Штірліц".

Також він повідомив про ще одного загиблого бойовика, який воював на фронті із самого початку війни.

"Ранок починається з хороших новин. Днями вступив до лав славетної "200-ї бригади" "дембель", який воював в лавах окупантів з 2014 року, позивний "Муслім". Службу бойовик проходив у лавах фейкової недореспублікі "ЛНР", – додав Штефан