Загрузка...
Загрузка...

Любителям Обливати Брудом Ні За Цапову Душу! Скандалі Зі “Зрадою” Усика Отримав Резонансний Поворот

Український боксер і чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко став на захист Олександра Усика, якого деякі українці критикують через поєдинок у Росії
Передает:ekoinvest.pp.ua
Ломаченко заступився за абсолютного чемпіона світу у важкій вазі і свого кума Олександра Усика, який завоював свій титул у Москві в поєдинку проти росіянина Мурата Гассієва.
Знаменитий боксер виступив з різкою критикою всіх «псевдопатріотів», які негативно висловлювалися про поїздку Олександра Усика в Москву на чемпіонський бій проти представника РФ.
Щоб довести позицію Усика, Ломаченка виклав фотографію з передової, на якій Олександр зображений в компанії українських військових.«Це фото з нульового блокпоста спеціально викладаю для вас, любителі обливати лайном ні за цапову душу… Куди так різко поділися всі псевдопатріоти, які так сильно намагалися облити Олександра Усика лайном перед боєм в Москві? Тепер і для вас Усик – герой? Загордилися?», – зазначив Ломаченко.
Нагадаємо, віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко дорікнув Олександрові Усику за проведення боксерського поєдинку в Москві. Участь українського боксера Олександра Усика у фіналі Всесвітньої суперсерії боксу (WBSS) в Москві сприяє тому, що в світі перестануть вірити в агресію Росії проти України. Про це заявив віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко.
«Усик, поза сумнівом, класний боксер. Але ще кілька подібних подій в Москві за участю українців і в агресію Росії проти України у світі вже ніхто не повірить. Тільки в “дружбу”. І це серйозно», – написав чиновник в Twitter.
Користувачі соцмереж переважно негативно відреагували на це повідомлення Кириленка. «А що йому треба було зробити? Відмовитися від бою? Як ви собі це уявляєте?», «Він не цілуватися з росіянами їздив, а робити свою справу», «І це пише міністр, від якого взагалі жодної користі для України», «А торгувати з Росією патріотично? Відчепіться від Усика, єдиний нормальний чоловік серед вас, виродків», «Усик зробив для України більше, ніж весь Кабмін», – коментують вони твіт віце-прем’єра.