Загрузка...
Загрузка...

ВИ, МОЖЛИВО, ЧУЛИ ВЖЕ ПРО ЦЕЙ СКАНДАЛ. НА ЖАЛЬ, ВСЕ ТАК І Є. ПОДИВІТЬСЯ НА ПЕРШЕ ФОТО. ЧЕРЕЗ РОЗГОЛОС І РЕЗОНАНС, МІСЦЕВИМ АКТИВІСТАМ…

Ви, можливо, чули вже про цей скандал. На жаль, все так і є. Подивіться на перше фото. На ньому – прекрасна подія. Це діти з Краматорська, які приїхали на відпочинок до Хорватії. Раніше хорватський уряд запропонував за свої кошти оздоровити у себе дітей бійців і загиблих в АТО. Українська влада погодилася. І взялася збирати групу дітей для цієї поїздки.
Передает:ekoinvest.pp.ua

Коли групу зібрали, її очолила і повезла депутатка БПП з Краматорська Лілія Кислицина (на фото в центрі). Тільки, потім з’ясувалося… Що дітей з родин учасників АТО в цій групі виявилося зовсім мало… А більшу частину групи склали діти впливових і заможніх батьків.
З етичних міркувань не називатиму прізвища дітей. Просто зазначу, що в цій групі вдалось впізнати:
– дітей та онуків трьох (!) заступників міського голови Краматорська
– дитину депутата міської ради Краматорська
– дитину керівниці підприємства, яке належить вказаній вище депутатці Кислициній
– дитину директорки відомого краматорського магазину-бутіку
І ще кілька дітей “непростих” батьків.
Через розголос і резонанс, місцевим активістам вдалося дізнатися, що в групі опинилося лише 4 дитини, батьки яких справді є учасниками АТО. Решта – 11 опинились там з інших причин.
Під градом питань, чиновники і, зокрема, сама депутатка Кислицина, пояснили, що, мовляв, участь батьків в АТО була не головним критерієм для поїздки. Туди також відбирали дітей через успіхи в навчанні та позашкільній діяльності. А також, дітей у яких були біометричні паспорти. Ну, а оскільки в багатьох дітей учасників АТО з біометричними паспортами проблема, то вони, як ви розумієте, пролетіли.
Народні депутатки від БПП Марія Іонова та Ірина Геращенко, які непогано пропіарилися на цій історії, спробували захистити свою колегу Лілію Кислицину (друге фото).
Відповідь народних депутаток обуреній громадськості була проста: 1) всі діти хороші і не треба їх ділити 2) якщо щось не подобається – організуйте власну поїздку 3) відчепіться.
Станом на сьогодні краматорські чиновники тримають в секреті офіційний список групи, яка поїхала в Хорватію. Кислицина обіцяє все прояснити потім… В серпні…
Ваш лайк та репост дозволить привернути увагу до цієї проблеми. І змусить чиновників та депутатів говорити правду.
Діти мажорів на відпочинку у Хорватії: