Загрузка...
Загрузка...

У США затримали педофіла: В його будинку жили 12 дівчаток, одна з них народила збоченцю двох дітей


51-річний чоловік був заарештований в штаті Пенсільванії. В його будинку жили 12 дівчаток: поліція вважає, що як мінімум з однією з них він вступав у статевий зв’язок ще до того, як вона стала повнолітньою, пишуть Патріоти України з посиланням наНескучные новости.

Лі Каплана заарештували після того, як поліція отримала численні сигнали, що дівчатка, які живуть в його будинку, знаходяться в жахливому становищі.

Каплан, до слова сказати, є батьком трирічного і шестирічного дітей старшої з дівчат, що живуть в його будинку. Дівчинці зараз 18 років.

Збоченець зізнався, що підтримував сексуальні відносини з дівчиною з її 14-річного віку. За припущенням поліції, всі дівчатка з дому Каплана були з громади амішів з графства Ланкастрія. В даний момент слідчі хочуть залучити фахівця, за допомогою якого можна буде опитати дітей.

Діти в будинок насильника потрапляли по-різному. Батько однієї з дівчаток зізнався, що віддав дочку Каплану після того, як той допоміг фінансово його родині, і він вважав, що це законно.

Поки з’ясовується, чи піддавалися сексуальному насильству інші діти.

За розповідями сусідів, поза домом дівчатка були помічені рідко. Вони не ходили в школу, але багато хто вважав що всі дівчатка – рідні діти Лі Каплана.
Джерело Новин