Загрузка...
Загрузка...

ДТП з українцями в Росії: вже шість жертв(18+ВІДЕО)


У лікарні померла одна з постраждалих в ДТП, яке сталося в Курській області, передає Інтерфакс. Таким чином, кількість жертв цього ДТП збільшилася до шести осіб.

“Жінка 1972 року народження померла після операції. Вона перебувала вже в післяопераційній палаті, їй переливали кров”, – сказав співрозмовник агентства.

Він також додав, що трьох постраждалих направили з районної лікарні в Курську обласну клінічну лікарню, а отримав переломи ніг дитина доставлена в другу міську дитячу лікарню Курська.

Ще один потерпілий чекає своєї черги на транспортування, одна людина поки залишатиметься в районній лікарні, оскільки стан здоров’я не дозволяє його транспортувати.

В результаті зіткнення мікроавтобуса з фурою в Курській області Росії загинули шість українців, ще шестеро постраждали, повідомляє РІА Новини з посиланням на джерело в екстрених службах регіону.

“Біля населеного пункту Верхній Любаж в Фатежському районі зіткнулися мікроавтобус і вантажна автомашина, постраждали 12 людей, п’ятеро з них загинули, семеро госпіталізовані”, – сказав співрозмовник агентства.

За його словами, всі загиблі і постраждалі – громадяни України.

Як повідомляє прес-служба УМВС РФ по Курській області, мікроавтобус Mercedes-Sprinter, з 12-ма пасажирами на борту, прямував з Курська до Москви. Близько п’ятої ранку, коли машина проїздила село Верхній Любаж на трасі М-2 “Крим”, на зустрічному курсі виявився вантажний автомобіль Scania. У лобовому зіткненні загинули п’ятеро людей. Ще четверо терміново доставлені в лікарню. Один з поранених – 11-річна дитина.

Джерело Новин