Загрузка...
Загрузка...

Туристи з України масово їдуть відпочивати до Криму: на Чонгарі сотні машин (ФОТО)


На кордоні Криму і України зафіксовано великий потік українців, які прибувають на відпочинок в анексований Росією Крим. Опубліковані фото. Тим часом окупаційна влада Криму нарахувала 111 тисяч українських туристів на півострові.

Новину повідомив заступник голови Меджлісу кримсько-татарського народу Наріман Джелялов, передає «Преса України».

В українських ЗМІ постійно з’являються новини про порожні пляжі в Криму, що супроводжуються фото і відео. Проте, навіть самих українців не зупиняє те, що Росія проголосила Крим російським і силою відібрала його. Вони їдуть відпочивати на півострів.

«Кілька сотень легковиків (це тільки на Чонгарі), сотні піших. Ось і думаю, чи то Україна до Дня Конституції засилає великий пропагандистський десант, то чи є домовленість з Аксьоновим – підняти в Криму курортний сезон», – повідомив Джелялов, надавши фото на доказ своїх слів.

Кримська окупаційна влада стверджують, що українці їхали на курорт на півострів в минулому році, їдуть і в цьому. Причому, їх потік зростає. Якщо за весь курортний сезон в 2015 році Крим відвідали 10% українських туристів із загального числа відпочиваючих, то тільки за червень 2016 року зафіксовано 9% українців із загального числа відпочиваючих.

Згідно з даними соцопитування, проведеного окупаційним Міністерством курортів півострова в Криму вже встигли відпочити 111 тисяч українців з початку року.

Нагадаємо, в Одесі розпочався вдалий курортний сезон 2016. У Мережі набирає популярності відео волонтерів «АвтоМайдану», на якому показаний пляж Ланжерон, точніше рекордне число туристів на ньому.

Джерело Новин