Загрузка...
Загрузка...

“Відомо поки тільки, що допит …”: Де зараз знаходиться Савченко та що чекає нардепа

Стало відомо, що Надію Савченко, яка перебувала в лікарні повернули в СІЗО.
Передает:https://korupciya.com/


Про це сьогодні розповіли в прес-службі СБУ. Виявилося, що скандального нардепа дійсно возили на обстеження в лікарню. Нічого страшного виявлено не було. Надія сама захотіла пройти цей огляд. Зараз вона продовжує перебувати в ізоляторі.

"Дійсно, Савченко возили в лікарню. Її обстежили і повернули в ізолятор тимчасового утримання", – відзначили в прес-центрі.

Молодша Савченко, Віра, розповіла, що завтра Надя повинна буде пройти перевірку на поліграфі. Жінка ще до рішення суду про її тимчасовий арешт заявляла, що готова відповісти на питання співробітників прокуратури. Але днями, коли її привезли на допит з використанням детектора брехні, Надія відмовилася. Вона заявила, що були порушення її права. Адвокати жінки навіть не знали про допит і не були ознкакомлени з питаннями, які будуть задані політику.

"Точний час перевірки на поліграфі буду знати ввечері, зараз намагаюся добитися побачення з Надією. Ось після зустрічі і буду знати більш конкретно. Відомо поки тільки, що допит на поліграфі проводитимуть тут же, в СІЗО СБУ", – розповіла Віра.

Віра додала, що вимагала відео-трансляції допиту, але СБУ відхилили запит.