Загрузка...
Загрузка...

Суд виніс рішення мажору, який насмерть збив 10-річну дівчинку в центрі Києва

Шевченківський районний суд Києва постановив до 21 вересня арештувати водія Hummer Кирила Островського, який у центрі столиці на пішохідному переході збив на смерть 10-річну дитину. 
Передает:korupciya.com

Таке рішення суддя Віталій Циктіч оголосив на засіданні суду після понад 1,5 години перебування у кімнаті для нарад.

Він також додав, що рішенням суду про обрання Островському запобіжного заходу не передбачено можливість внесення застави.

Адвокати підозрюваного після засідання суду від спілкування з журналістами відмовилися.


Нагадаємо, 24 липня водій автомобіля Hummer Островський, ігноруючи червоний сигнал світлофора, на бульварі Лесі Українки в Києві здійснив наїзд на 10-річну дівчинку, яка переходила дорогу на регульованому пішохідному переході.

Від отриманих травм дитина померла в кареті швидкої медичної допомоги.

Водія затримали. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Вирішується питання про додаткову кваліфікацію його дій за ст. 135 ККУ (залишення у небезпеці).

 Як повідомила речник прокуратури Києва Надія Максимець, Островський відмовився надати біологічні зразки, які від нього вимагали для проведення експертизи на вміст алкоголю та наркотичних речовин у крові.

Сьогодні суд обирає йому запобіжний захід. Прокуратура наполягає на арешті Островського. Під час судового засідання він частково визнав власну провину.