Загрузка...
Загрузка...

"Гарантировать Донбассу нейтральный статус": Червоненко закликав Україну здатися "сильному Путіну"


Екс- "регіонал" Євген Червоненко натякнув, що якщо на окупованому нині РФ Донбасі пройдуть "вибори", то місцеві жителі виберуть не тих, кого треба, тому влада України так боїться "вільного" волевиявлення народу. Про це він заявив в ефірі проросійського каналу NEWSONE, зазначають Патріоти України.

Передает:patrioty.org.ua
Колишній чиновник відкрито заявив, що Україна повинна "дати добро" на цей проросійський шабаш і не думати про те, за кого луганчани і донеччани віддадуть свої голоси. Українофоб і колишній міністр транспорту і зв'язку вважає, що "референдум", яким так марить агресор Путін, потрібно провести заради "миру" в ОРДЛО.

"Так, вони підтримають тих, кого підтримають (місцеві жителі - ред.). Але ми ж за демократію? Так нехай підтримають. Так, вони вас не виберуть, але ви влаштуєте мир", - цинічно заявив екс-політик. За його словами, влада України повинна домогтися миру на Донбасі за будь-яку ціну.

При цьому Червоненко геть забув, що саме подібний "референдум" в Луганську і Донецьку в 2014 році привів до того, що вже чотири роки через зрадників України вмирають Герої і ні в чому не винні люди. Більш того, українофоб в ефірі каналу заявив, що навіть би відправився до Путіна, називаючи його сильним.

"Я б сказав: Володимире Володимировичу, столітня війна теж закінчується. Ви сильніші, але ми міст (між Сходом і Заходом - ред.), Ви втрачаєте через нас санкції. Якщо я президент і люблю своїх людей, я підписую з Вами мир. Ви берете на себе роззброєння Донбасу, і вибори - під міжнародним контролем", - заявив Червоненко. Він також додав, що після цього Україна повинна гарантувати Донбасу нейтральний статус заради того, щоб припинилося кровопролиття.

Варто відзначити, що сказане Червоненком викликало бурхливу реакцію мережі. Українці не соромилися у виразах і заявляли в коментарях, що такі як екс-міністр вже повинні сидіти у в'язниці, а не ходити по ефірах, явно демонструючи свою прихильність до РФ.

"Він в тюрмі має сидіти злодюга, а вони його на передачі запрошують", "Он что, действительно агент влияния Московии?" "Когда уже им займутся наши службы ???" "В рабство он зовет и тихонько сопит про Крым. Червоненко - это та еще политическая…", "Он любит Украину, но только когда у корыта..... и почести обязательно", "Червоненко совсем отупел.. Т**рь продажная!" "Таких расстреливать надо", "Поки такі грізні люди, як Червоненко, провокатори, не буде Україна сама по собі", - обурено коментують українці.