Загрузка...
Загрузка...

ВІРМЕНІЯ ДАЛА ВІДПІР КРЕМЛЮ. ВЧОРА ВВЕЧЕРІ ЛАВРОВ СТРОГО ПОПЕРЕДИВ ПРЕМ’ЄРА ВІРМЕНІЇ, ЩО ВІН ПІШОВ “НЕПРАВИЛЬНИМ ШЛЯХОМ”

Вчора ввечері пан Лавров строго попередив прем’єра Вірменії, що він пішов “неправильним шляхом”, коли прокуратура винесла рішення про арешт колишнього президента Вірменії Кочаряна. Втручаючись в хід слідства, але не заперечуючи висунутих проти пана Кочаряна звинувачень у вбивстві і понівечені вірменських громадян 1. березень 2008 г., Кремль наказав припинити слідство.
Передает:ekoinvest.pp.ua
Коли 20 липня російські солдати з бази в Гюмрі влаштували стрілянину та вибухи холостими патронами на вулицях села Паник, багато хто подумав, що це “п’яна випадковість”. Я так не думав. Син військового, я знаю, що такі акції залякування бувають тільки за наказом. Це – своєрідна “політика канонерок” в XXI столітті. Тепер ясно – я мав рацію: не минуло й двох тижнів і пролунав владний окрик пана Лаврова з Смоленської висотки.
І знову помилка російської влади. Я знаю душу вірменського народу – такий окрик, та ще відносно Кочаряна, якого ненавидить майже вся Вірменія, викличе не тремти в колінах вірмен, а приплив ненависті до путінського режиму, якому намагається служити пан Лавров. І ця ненависть розіллється не тільки по маленькій Вірменії, але і по всьому світу. 15 мільйонів вірмен розсіювання не пробачать такого хамського ставлення до своєї історичної батьківщини і до прем’єра Пашіняну. Шкода, що пан Лавров не розуміє, що своїми грубими словами, вже на днях образивши греків, він тепер сплачувати вірмен